Varastit sydämeni

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Sydämeni sykkien,
sädehtien hymyillen,
minä sinua katselen,
katsettasi tavoittelen,
sinua niin ihailen,
ikuisesti sinua ajattelen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot