Apina keltaisessa kumipuvussa

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Helvetin pitkä matka,
et tahtoisi enää jatkaa.

Haaveet maassa tuhkaa,
päivät pelkkää sumua.

"Kädet verillä elämän eteen raadettuaan,
on fantastista pudota ja päätyä sinne mistä lähtikin."

Rakastaakaan et kai enää osaa,
vaikka kuinka yritätkin.

Sanoista et lauseita muodostettua saa,
ne takertuu kurkkuun ja tukehduttaa.

Nielaiset kielesikin lopulta.

Et osaa edes lukea huulilta.
Kommunikointikykysi katoaa,
et osaa viittoakaan.

Näytät apinalta,
keltaisessa kumipuvussa.

Hajoamispiste.

Selite: 
Tästä voit päätellä, sekosinko vai en :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot