Nimetön

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Käyttäjän kaikki runot