Alas

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Mikään sana, juuri nyt,
ei ole tarpeeksi
Enkä pysty puhaltelemaan niitä edes paperille,
ellen saisi sitä polttaa
Ja luulin kai,
niin kuin usein luullaan,
että aikani olisi ollut jo
Ja kuitenkin savu nousee,
ja tuhkat laskeutuvat,
ja minä laskeuduin kai jo aikoja sitten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. en tiedä onko tässä nyt hyvä viba vai huono viba. Alas meneminen ei kuulosta kauheen hyvältä.. Laskeutuminen, hmm..
Kuitenkin kiva pikkuinen tämä.
Lopusta tykkään ehkä eniten.

hieno tunnelma pidin

 

Käyttäjän kaikki runot