Jano

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Hoen allasi, että ei,
en voi
ja maistelet jaffanmakuista suutani

Aurinko huuhtoo ajatuksia,
verhot olivat kai huono valinta

Jotenkin saimme tämän
toimimaan,
ja lauantaisin rakastun uudelleen

Selite: 
Jaffa 1
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot