Syvän sininen ja musta

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Uni saa huuhtoa rantani puhtaaksi.

Sytytän lyhtyyn tulen,
asetan sen satamaan,
natisee vanhat laudat

Valkoinen mekkoni ruostuneisiin
ankkureihin
revennyt,
joka ikinen kerta

Jokainen halkeama loputon
taistelu

Asetun sumuun,
silloin,
jokainen ilta

Yritän hengittää
puhdasta ilmaa,
haukkoa,
ahmien

Pimeässä langat eivät
pysy käsissäni,
avautuvat kerältä
vallattomasti

jakaantuvat tavoittamattomaan,
kierivät veteen

neulani harmaan puun väliin

Käteni tärisevät,
itkevät ensin

Odotan,
ja tunnustelen

En näe enää mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

alitajuntaansa kukaan ei pysty täydellisesti hallitsemaan. pidin runosta

Tää on tää pimee juttu! En ymmärrä!
Mitä on joskus tapahtunut..
Hieno runo, ihanan kamala tunnelma.
On kyllä selkeä uninen, sumuinen fiilis tässä. Kesäyö ja silti jotain ahdistavaa.
Tykkään kovasti senkin maailmojen maalari. Niin ja hieno lopetus.
Kiitos..

 

Käyttäjän kaikki runot