Talven suudelmat

Runoilija Viallinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

perushöhlä
 

Kun sataa lunta riisun takkini hupun ja käännän kasvoni taivaaseen
Hiutaleet hivelevät kasvojani kylmillä sormillaan
Ne ovat kuin kohtaamiani ihmisiä
Jokainen antaa pienen tunteen
Pienen kosketuksen
Annan lumen sataa kasvoilleni hymyillen
Jokainen kylmä suudelma kasvoilleni laskeutuen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti olet tämän kokoon rustannut, ei voi muuta sanoa.

olen aika shokissa. aivan upea,en voi muuta sanoa

 

Käyttäjän kaikki runot