Nimetön

Runoilija Viallinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

perushöhlä
 

Taivaan sinen ymmärsin,
mullan mustuuden tajusin.
Sydämeni juuriltaan repäisin,
sinulle sen tarjoilin.

Selite: 
tämmönen vaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

joo tää on ihana

Ihana<3

Kovin kaunis ja hienosti riimitetty. Pidän tästä. Tällainen lyhyt arvostelu lyhyelle runolle ^^

inhottavaa. siis mielikuvat jotka tuli mieleen :)
runo on kyllä muuten ihan suloinen.. mielikuvat vaan häiritsee liikaa^^

 

Käyttäjän kaikki runot