Raskas - Rakas

Runoilija Viallinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

perushöhlä
 

Raskas on ihmisen tie
Raskas sydän
Raskas askel
Jokainen päivä niin raskas
Jokainen ihmissuhde niin raskas
Jokainen yksinolon hetki niin raskas
Jokainen ajatus niin raskas

Silti sen onneksi vaihtamaan
Vain pieni muutos tarvitaan

Rakas on ihmisen tie
Rakas sydän
Rakas askel
Jokainen päivä niin rakas
Jokainen ihmissuhde niin rakas
Jokainen yksinolon hetki niin rakas
Jokainen ajatus niin rakas

Selite: 
Mietin vain, kuinka onnellisuus kumpuaa omasta asennoitumisesta elämään. Ei mikään ihmeellinen runona :P
Kategoria: 
 

Kommentit

raskasta ilmeiseti on ?
Mutta se on totta..elämä on.

Myönnettäköön, ettei tämä suurenmoisimpia runollisia elämyksiä ollut, mutta tuo löytö, yhden kirjaimen niin pieni ja niin suuri ero maailman kokemisessa, se on nautinnollinen. =)

Oma asennehan sen tosiaan määrittää, mitä omasta elämästä tulee.

Onnittelut synttäripäivänä!

 

Käyttäjän kaikki runot