Niin kaukana ettei enää edes satu

Runoilija LauraIrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiuksia revin päästä
mieluiten yksitellen.
Saan hallintaani
edes jotain
voin valita tarkasti
mihin kohti kalju läikkä
lopulta itää.
Olen ikävöinyt itseäni
viime kuukausina niin huimasti
ettei sellainen kaipaus
yllä ikinä sinuun
vaikka yrittäisin
rakastaa loppuikäni.
Etsin itseäni
edes kivusta
samalla kun se meidän
epätoivoisesti potkii
sisälläni.
Luulee
raukka
syntyvänsä jollekin
äidille..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En osaa kuvata sanoilla tunnetta, jonka sanoillasi herätit... Tyydyn sanomaan hieno, hyvä, rumankaunis, rehellinen.

 

Käyttäjän kaikki runot