Herkkusuu

Runoilija LauraIrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tehnyt vuosien matkan
Harmajasta Välipakkaan
Elton Johnista Tom Waitsiin
Edamista Gruyereen.
Kaakaosta paahteiseen kenialaiseen.
Hampaan piilottajasta hammaskeijuksi
joka osaa huutaa talosta pihalle

ja huutaakin, tarvittaessa.

Olen puhkonut narrien silmiä
keimaillut yli äyräiden
oksentanut sieviä poikia.
Olen synnyttänyt
pahaa verta
onnea
ihmisiä.

Olen kokenut meidät.

Älä siis ole minulle
sileä
älä kiltti
äläkä koskaan puolikas.

Don't bore me with your prince Charming.

Tahdon särösi
särmäsi,
eltaantuneet
hukkuneet puolesi.
Syötä minulle todellisuutesi
syötä avoimin sormin.

Ettei sinusta menisi maku.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot