Lupauksia

Runoilija LauraIrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun tapasin sinut
imin siekailematta hunajan
taivuin taaksepäin
tarjosin lisää pinta-alaa
suudeltavaksi
kuiskailtavaksi.
Hymyilin lempeästi
alentuvasti
suurille sanoillesi.
Superlatiiveja toisensa perään.

Teoille on vaikeampi
hymähtää.
Jokainen sana
lihaksi tulleena.
Kun rakkaus on
pikkusormi vauvan suussa
rinnankorvike
tunnin uneksi
pompahdan sinusta
täyteen iloon.

Nukkuessani luen
mitä kirjoitit minut täyteen
ensimetreiltä.

Nyt se on kokonaan totta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot