Toiset menetykset eivät puhumalla parane

Runoilija LauraIrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin ne apinat sieltä papereiden välistä.
Kyyläävät ilman asiayhteyttä
niinä päivinä joina jaksan
levittää ripsiväriä
harjata pienin nykäyksin
päättäväisin huulin
ihan niitä varten.
Ainoat joilla ei ole
ennen ja jälkeen akselia
vieraat siat.
Parjaan illalla haikein äänin
ja kysyn painottomasti
kuin aina ennenkin.
Otatko teetä
tai
maataanko yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot