Oman halua

Runoilija LauraIrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yötäpäivää imetän
kahta poikastani.
Palvottua tiitiäistä
ja sitä toista:

Omaa ihmeellistä
äidinrakkauttani.
Se on niin alkukantaista, ajattele.
Kosminen yhteys
veren vaisto
sisäinen suojeluntarve.

Nähtäväksi jää
kumpi kasvaa käenpojaksi
sillä vaikeaa on
nähdä toisen silmistä

sisälle saakka
juuttumatta
mustuaisten

viattomasti heijastamaan
pyhän äidin kuvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin tunnelmallinen teksti, joka todella vaatii ajattelemaan. miehenä tätä on varmasti hankalampi ymmärtää, mutta ainakin yritän ja tunnen.

 

Käyttäjän kaikki runot