Nykypäivän Job

Runoilija Annukkainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.11.2021 1:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olet pelottava kirkkaus,
mutta myös hellä rakkaus.
Olet elämän muotoinen virkkaus,
ihan täydellinen pakkaus.

Olet ruokani ja juomani.
En tiedä, mihin valoasi vertaisin.
On armo suuri juuri sinun suomasi.
Sen joka päivä itselleni haluaisin.

Ja sen myös saan
kun uskon Sinuun, Jumalaan.
Olen irti pahuudesta tämän maailman.
Henkesi tuuli lakaisee puhtaaksi saastaisen ilman.

Sinun vanhurskautesi
minut pyhittää.
Käännän kasvojasi kohti pään.
Minä huudan Sinua avukseni, ja Sinä vastaat.
Selite: 
Job. 37:21-24
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin minäkin koen. Kiitos runostasi.
Kiitos kommentista. Ihanaa, että joku muukin kokee noin.
 

Käyttäjän kaikki runot