Rauhan lähde

Runoilija Annukkainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.11.2021 1:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tahdon hukkua kokonaan armon valtamereesi.
Sinä toimit kiduksinani. Tahdon luottaa pyhään vereesi,
jonka jokainen pisara kuljettaa minut syvemmälle luoksesi.
Tahdon tuntea sinut juuri sinun vuoksesi.
 
Ja kun pohjalla on pimeää, eikä aurinkoa näy,
sinä annat minulle sydämen silmät ja valonani näyt.
 
Olet kuluttava tuli, joka suojelee sieluni.
En voi piilottaa rakkauttasi. Se loistaa sisimmäistäni.
 
Sinun ristisi juurella nostan Taivasta kohti pääni.
Olet kaipaukseni täyttäjä, ainoa ratkaisu ikävääni.
 
Sinä kaatuessani minut nostat
ja Henkesi minulle suot.
Syntivelkani vapaaksi ostat.
Tahdon juoda sen maljan, jonka sinäkin juot.
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, joskus olemme saman "lähteen" äärellä kuitenkin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot