Vapauttajani

Runoilija Annukkainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.11.2021 1:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pelkoni kahlitsee minut
kun näen mielessäni taas
katseita halveksuvia,
hylkäämisiä, kestämätöntä rakkautta,
tulevaisuuden uhkakuvia.

En osaa enää pidätellä
orjuuttavia kyyneleitä.
Sydämeni huutaa:
"Älä minua koskaan heitä
pois luotasi, Jeesus!"

Ja silti pelkään juuri sitä,
ettei minua rakasta kukaan muu
koko ikuisuuden ajan.
Siksi itkuun vääntyy suu:
ajatukseni ylittivät taas sen triggeröivän rajan.

Vapauta minut
oman mieleni vankilasta.
Poista portit ahdistuksen.
Vapauta surusta jatkuvasta.

Murra kaikki kalterit
niin ettei tarvitse enää tuskaan
terapiaa käyttää.
Hajota jo kalterit.
Voit minut ilollasi täyttää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot