Liian tuomitseva

Runoilija Annukkainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.11.2021 1:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Jos tietäisin, millainen olet, en kanssasi puhua voisi.
Jos tuntisin sinut paremmin, en sinulle kunniaa soisi.

Sinä olet saastainen vesi,
josta kukaan ei janoonsa juo.
Olet inhottavan makea mesi,
jota kukaan ei kotiinsa tuo.

Jos näkisin sydämeesi,
heti sinut torjuisin.
Olet mitäänsanomaton teesi,
rakennuksista murjuisin.

Ristiinnaulitsisin. Tuomitsisin,
jos en anteeksi olisi saanut,
armosta pelastettu-
se karkottaa synnin haamut.

Kristus kuoli myös sinun tähtesi
ja nousi ylös kuolleista.
Miksi en Hänen valoaan sinussa näkisi,
osaa Jeesuksen verihaavoista Hänen ranteitaan vuolleista?

Rakkaus voittaa vihan, inhon ja ärtymyksen syvyydet.
Toivon, että vielä huomata saan sinussa Herran hyvyyden.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot