Pyörteet kehän

Runoilija poemsoul

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.11.2020
Viimeksi paikalla: 24.2.2021 15:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Koet sen pyörivän
kehää, samaa
Lujasti kiinni pitää
Etkä edes pysty näkemään
Kehän sen keskelle

Tiedät vain,
että vauhti sen pitäisi pysäyttää
Koska keskellä tämän kaiken
Hulluuden
On jotakin tärkeää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, kaiken keskellä täytyy muistaa ainakin rauhoittua <3
 

Käyttäjän kaikki runot