Näköalaton

Runoilija poemsoul

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.11.2020
Viimeksi paikalla: 24.2.2021 15:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sydän hakkaa,
takoen päähäni,
nuo tuhannet moitteet,
vaateet, epäuskon.

Voisinko,
edes hetkeksi pieneksi,
saada aallokon tyyneksi,
nähdä siihen heijastuvan säteen,
ilman sumupilveä?

Että näkisin,
mitä minun pitäisi nähdä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on mielessä ja sielussakin saakka jopa pieni myrsky <3 
Siltäpä se tuntuukin, odotellessa tyyntä myrskyn jälkeen.
Joskus myrsky vie mukanaan toivottavasti rauhalliselle rannalle, koskettava runo
Näin toivon myös, kiitos.
Onpas ihana runo!
Kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot