Puistossa yksinäisyyden

Runoilija poemsoul

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.11.2020
Viimeksi paikalla: 24.2.2021 15:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yksinäisyyden puistossa,
kivisen soratien varjossa,
kaikuja yritän kuunnella,
ääriviivoja hahmotella.

Toiveen tuulen huminan,
lämmittävän,
syleillessä otan kiinni kädelläni,
toisesta kädestäni.

Hengitän, kuin eilenkin,
kestin sen silloinkin,
niinkuin nytkin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kestonsietokyky on joskus koetuksella, mutta itsehillintä kannattaa <3
Tähän haluan uskoa.
Herkkää kerrontaa
Kiitän
 

Käyttäjän kaikki runot