Vihko

Runoilija Jack

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajan pyörällä vastatuulessa
Kiire on, en tiedä minne
Katson taivasta sätkä huulessa
Haluaisinkohan sinne
Näen kyyneleen silmässä suuressa
Kunpa onni voisi olla tosin
Joku nukkuu puun juuressa
Miksen häntä auttaa voisi

Ehkä elämän tarkoitus on elää vaan
Pistää pimeän tullessa nukkumaan

Olen taas katuja talsimassa
Kuluta vain turhaan aikaa
Moni uskoo ihmeisiin maailmassa
Ei elämässä ole taikaa
Paljon elämä maksaa rahassa
Vai onko sillä edes väliä
Onko eroa hyvässä ja pahassa
No ehkä toisessa on enemmän väriä

Ehkä elämän tarkoitus on elää vaan
Pistää pimeän tullessa nukkumaan

Olet vain mieltemme kuvitelmaa
Ehkä sua ei oo oikeesti ollenkaan
Kuinka voisit sen meille todistaa
Tai ehkä sun ei tarvitsekkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olisipas ollut mielenkiintoista tuntea yläastelainen sinä! Tämähän on aivan loistava! Lueskelin näitä runojasi nyt tuonne kesään 2004 asti, ja pakko myöntää, että tämä, Kello ja Kissaeläin tekivät vaikutuksen.

No, mutta! Johan on kerrassaan runojen runo tämä. Olet taitava sanojen käyttäjä.
Rytmi ja riimit täsmällisesti kohdallaan.

kuinka joku voi ajatella niin samalla tavalla? sä oot vaan se joka saa ne kauniisti kirjoitettua :) upee runo!!!

 

Käyttäjän kaikki runot