Väkivaltaa

Runoilija Muistijälki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mennään
Jos sä tahdot niin
Mennään
Vaikka helvettiin
Mennään jos tahdot vielä yrittää

Ripsipiirakka - Mennään
 

Rakastatko minua
Huutaessasi minua idiootiksi

Ja oletko hellä
Repiessäsi hiuksia päästäni

Sillä niin minä sinulle rakkauteni näytän
En osaisi sinua silittää
Rakkaudella helliä

Enkä minäkään pehmeää rakautta vastaan voisi ottaa
Haluan tuntea sen selkärangassani
Viiltävänä kipuna

Anna minulle väkivaltaa, rakas
Sillä sellaisena minä sinua rakastan
Niin minä sinut ansaitsen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot