Rakkaimmalleni

Runoilija Muistijälki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mennään
Jos sä tahdot niin
Mennään
Vaikka helvettiin
Mennään jos tahdot vielä yrittää

Ripsipiirakka - Mennään
 

Kauan sitten
Tummassa syysyössä
Menetin sydämeni
Sinulle

Enkä mitenkään voi kiittää sinua tarpeeksi
Siitä ajasta, jonka olet minulle antanut

Tiedäthän,
Antaisin sinulle kaikkeni
Olethan rakkaimpani

Selite: 
7.5 vuotta yhdessä :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot