Älä lyö lyötyä

Runoilija Muistijälki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mennään
Jos sä tahdot niin
Mennään
Vaikka helvettiin
Mennään jos tahdot vielä yrittää

Ripsipiirakka - Mennään
 

Hellään kosketuukseesi
Minä uppoan

Siitä tulee mustelma
Tunnen sen

Sydämeni syövereissä tiedän,
Etten tarvitse sinua niin
Kuin sinä minua

Mutta jos en tunne sitä särkyä
Jonka sinä minulle jätät
En tunne eläväni ollenkaan

Kyyneleitä pidätellen otan vastaan viimeisenkin iskun
Jos se vaikka rakkaudeksi muuttuisi

Ja hiljaa kuiskaat minulle jotakin

Jään kuuntelemaan sanojen vaimeaa kaikua
Muotoilen niistä huulillani uuden lauseen
Olet niin rakas.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot