Nimetön

Runoilija Muistijälki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mennään
Jos sä tahdot niin
Mennään
Vaikka helvettiin
Mennään jos tahdot vielä yrittää

Ripsipiirakka - Mennään
 

Kalseassa kodissa
Minä odotan sinua
Sydän sykkien, tuhat perhosta vatsassa

Ota minut syliisi
Rakasta minua
Naura vitseilleni
Minä tahdon tuntea olevani kaikkesi

Sadepisaroiden ropistessa peltikatolle
Mietin uskallanko sanoa sinulle sen

Olenhan villivarsa,
Jolle kaikista nöyryyttävintä elämässä
Olisi se, ettei joku rakastaisikaan minua
Niin kuin minä häntä

Ja ylpeys ei anna taaskaan periksi,
En halua olla se säälittävä
Joka rakastaa ja sitten puukotetaan selkään

Sinä lähdet pois
Ja taas olen yksin kalseassa kodissa

On aika lähteä etsimään uutta, joka rakastaa minua
Niin kuin sinä silloin

On aika hymyillä kuin voittaja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot