idag

Runoilija comatorium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuulta mereltä
pyörittää puutarhatuoleja
niitä halpoja ja valkoisia
joista kukaan ei välitä

lehdet betonilla liikkuvat laumoittain

Yöllä heräilen säpsähdyksiin
kuin muistamaan miten hengitetään
ja hetken nielen tyhjää

Aamuisin en tunnista seiniä ympärilläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau!

 

Käyttäjän kaikki runot