Nimetön

Runoilija comatorium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän halusi syödä borssikeittoa vapaapäivänä
kävellä kovassa tuulessa.

toivoi sen vievän surulliset mietteet mennessään.

iltaisin istui ja mietti, kuka hänet veisi sänkyyn
nukahdettuaan poimisi kirjan pois
siinä istui ja katsoi alas polviaan.

mutta ihanaa on ajatteli, aina siirtyä tien aurinkoiselle puolelle kun tulee kylmä ja vilu

laittaa kädet taskuun

sademetsien puuttuessa, mennä kasvitieteelliseen puutarhaan
imeä lehtien läpi suodattuvaa syksyn viimeistä vihreää valoa

juosta sitten kotiin ja päiväsaunaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot