Nimetön

Runoilija comatorium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan päivittäin.
Suothan minulle luvan

Anna verkot heittää

Se on ajatus,tunne vain
Annan sen kyllä mennä
se olen minä joka vie

Erota kiintymys tunne turvallisuus

tiedä mitä itsestäsi ulos päästät
olethan vain ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voiko kiintymystä, tunnetta ja turvallisuutta erottaa... ehkä, ehkä ei. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot