pikku-uutinen

Runoilija Jukkapekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illan edellä kuulimme uutisen:
miehesi on murhattu.

Emme kumpikaan hätkähtäneet,
tiesimmehän jo tekotavankin;

puukotit minua keskelle selkää.

Selite: 
Törmäsin tähän jo wanhentuneeseen, ja tulipa mieleeni asettaa esille.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot