Valkoista valoa

Runoilija Jukkapekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko armahtaa,
valaa valoaan,
jota hanki heijastaa,
maailmaa kirkastaa.

Selite: 
Hymyilyttää pitkästä aikaa. Valo on ihana asia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten kaipaankaan aurinkoa! Lumessa sentään riittää :-) Mukavan posivireinen runo.

hieno runo, mukavan valoisa aiheena! :)

Lumi valaisee maisemaa ja mieltä
synkän lehdettömän syksyn jälkeen.

Täysin samaa mieltä kanssasi,valo on ihana asia.

 

Käyttäjän kaikki runot