Painajainen

Runoilija Jukkapekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oi, kunpa saisin jo herätä
lämpimään aamuun uuteen,
lupaisin uneni opit kerätä,
aina tarttua tilaisuuteen.

Tahtoisin hymyillen ystäväni tavata
jälkeen yön niin pitkän ja raskaan,
talon kaikki ikkunat avata,
täyttää huoneet laululla kaskaan.

Kunpa vain herätä taas saisin
rauhalliseen aamuun aikaiseen.
Nauraisin ääneen päästyäni takaisin
melkein jo hukuttuani painajaiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo vapautumisesta. kakkossäkeessä toivo ja ilo läsnä. voimakkaasti aistittavissa.
hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot