Isälle

Runoilija lasiprinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2020
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.7.1991

Olen koko elämäni kirjoittanut runoja. Runot ovat olleet minulle keino ilmaista tunteita, joita ei muuten osaisi ilmaista. 
 
Istuin aina lapsena oven takana odottamassa
Laskin aina minuutteja niin pitkiltä
Ikuisilta hetkiltä

Edelleen, aikuisena junassa lasken noita minuutteja
Kohtaamisesi on täynnä rakkautta ja riemua
Olet välittävä ja kaunis persoona
 
 
Muistutat paljon minua
Ja minä sinua
Olet esikuvani
Rakas isäni
 
Selite: 
Isänpäiväkorttiin kirjoitettu teksti. Runo omistettu rakkaalle isälle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, ole onnellinen. Kaikilla ei ole isää ollenkaan <3
Olen kyllä <3
 

Käyttäjän kaikki runot