Kuninkaat

Runoilija lasiprinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2020
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.7.1991

Olen koko elämäni kirjoittanut runoja. Runot ovat olleet minulle keino ilmaista tunteita, joita ei muuten osaisi ilmaista. 
 
Jätin taakseni elämän kauneimman
hyppäsin tuntemattomaan
näin uutta ihanampaa
kauniimpaa

jätin taakseni ihmisen kauneimman
otin vastaan uutta
katsoin itseäni silmin uusin
ihmisen vailla paloja
kokonaisuuden

kuninkaiden edessä antaudun
avaan uuden sivun
minulla on nyt kirja täynnä mahdollisuuksia
suuria tilaisuuksia
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, aina täytyy voida yrittää uudestaan.
 

Käyttäjän kaikki runot