Hyvästi

Runoilija lasiprinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2020
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.7.1991

Olen koko elämäni kirjoittanut runoja. Runot ovat olleet minulle keino ilmaista tunteita, joita ei muuten osaisi ilmaista. 
 
 
 
Haluaisin vaan sanoa hyvästi
En jaksa, en halua
Sydämeni itkee verta
Haluaisin olla maailman pelastaja
Se jolla on valtikka ja voima
 
Sitä ei minulla ole
Eikä tule
 
Rakkaus on voima joka parantaa ja se voi myös satuttaa
Haluaisin rakastaa ja auttaa
 
Törmään seinään
Edessä on mahdoton
Minusta ei ole pelastajaksi
Auttajaksi
 
Silmät täynnä kyyneliä lähden
En voi pelastaa muita
Voin pelastaa vain itseni
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, itsensä on hyvä pelastaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot