Tyhjyys ja valo

Runoilija lasiprinsessa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2020
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.7.1991

Olen koko elämäni kirjoittanut runoja. Runot ovat olleet minulle keino ilmaista tunteita, joita ei muuten osaisi ilmaista. 
 
 
Seison keskellä tyhjyyttä
Takana katse
Se tunkee sisään
Näen pelkkää valoa
 
Sinun kätesi irtoaa
Katseesi katoaa
Tunnen olevani jotakin voimakasta
Kaunista
 
Sisällä seireenit laulaa elämästä
Kuolemasta
Tunnen kuinka kynttilä syttyy
 
Voin viimein hengittää
Elämän valossa hyppiä
Lailla enkelin tanssia.
Selite: 
Runo kertoo siitä hetkestä, kun olet päästänyt irti jostakin raskaasta ja voin hengittää onnellisena.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, kevein mielin on helpompaa olla ja elää.
 

Käyttäjän kaikki runot