ympyränkierto

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketat,
katoan katoan.

Sun kosketus poistaa sen,
mun suuren suuren epäilyksen.

Suutelet,
lennän lennän.

Sun suudelma vie mut painotilaan olemattomaan,
johonkin kauniiseen, tuntemattomaan.

Hylkäät,
putoan putoan.

Sun välinpitämättömät sanat vie mun loistoa,
ja kohta voinkin taas uudestaan jonnekkin kauas kadota.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot