rakastuminen..?

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi rakastaminen ei voisi olla helppoa?
Kaksi ihmistä, ihailevat toisiansa,
koskettavat, pitävät kiinni..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se yksinkertaisemmillaan voisi olla, mutta...

Rakastuminen PARHAILLAAN on tuollaista. (:
Haasteet kuuluvat suhteeseen..

 

Käyttäjän kaikki runot