Yksi virhe.

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki musta samaa ajattelee,
kaveritkin jo mulle vittuilee.
Kyllä ****a jokaiselle halukkaalle jakaa,
on ****a aina avoinna kaikille ja vapaa.

Tuntuu pahalta kun ihmiset musta paskaa puhuu,
jos yhden virheen teen, niin ne puhuvat jo että muutkin olisivat multa saaneet.

En mä halua tapahtuneita kiistää,
mut olkaa kilttejä älkääkä ystävät antako sen valheen sanan kiertää. Tuntuu pahalta, kun huomaa et luokassakin joutuu yksin istua ja parhaatkin ystävät rinnalta katoavat.

Ystävät, älkää mua jättäkö..

Selite: 
Totta joka ikinen paska sana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot