RISKI!

Runoilija Ilona89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koska, jos otamme riskin,
voimme molemmat jäädä yksin.
Jos sä olet varma tästä,
niin mä olen mukana,
tehdään se sitten yhdessä.

Mä eilenkin huomasin,
kuinka heitä muitakin halusin.
Sun ei kannata muhun luottaa,
koska mä saatan sulle pettymyksen tuottaa.

Selite: 
..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot