Lion

Runoilija Bloodstone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulten pyyhkimä mies
 

Kulutan aikaa,aika parantaa,vai parantaako?
Jos on saanut niin lujaa elämältä turpaansa,ettei varmaksi voi enää luottaa kehenkään,mitä sitten tehdään?
Luovutetaan?

En koskaan luovuta,ei sovi enään tyyliin,en kumarra,en palvele.
Viihdy seurassa,tai poistu elämästäni,en enää jaksa mielistellä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot