Väsymys

Runoilija Bloodstone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulten pyyhkimä mies
 

Olen niin väsynyt maailmaan ja sen moninaisuuteen.
Saisimpa tylsän arjen ilman tragediaa,ilman riitoja..
Olen kuin lasi joka hajoaa..

Antakaa minun olla,haluan olla yksin,piilossa,turvassa,hajalla ihan yksin.

En tarvitse nyt sääliä tai apua,haluan koota palaseni itse,yksin..
Kiitos

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot