Raha ja valta

Runoilija Bloodstone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulten pyyhkimä mies
 

Laukauksia yössä,veitsen iskuja,lyöntejä.
Nämä samat ihmiset istuvat vierelläsi bussissa,kirkossa,jonoissa ruokakaupassa.

Mikä tekee meidän teoista oikeita,mitkä vääriä?
Toinen haavoittaa suojellakseen,toinen suuttuneena.
Toinen tekee abortin yhden illan jutun jälkee, toinen on raiskattu.

Mikä oikein,mikä väärin?
Kuka sen määrittää?

Lapsi keräilee kukkia,eikä tiedä mitään tapahtumista ympärillään, olisipa itselläni joskus ollut sama rauha..
Ehkä onkin joskus ollut,siitä vain on kauan.

Nyt kuulen tuttujen sotkeentuneen lääkkeisiin ja huumeisiin, osa jopa niihin kuolleen.
Nautin silti elämän pienistä asioista,en täällä muuten olisikaan...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

maailman tuskan tiedostamista. siitä voi ammentaa syvyyttä runoihin

pidin runosta

 

Käyttäjän kaikki runot