Elämä

Runoilija Bloodstone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulten pyyhkimä mies
 

Kuiskauksia yöstä, halveksivia,niin kylmiä

Mieleni taas ruoskii minua,ei lepoa,ei rauhaa. Mistä löydän onnen?
Toiset hakevat sitä lasin huurteista,toiset rukoilevat,toiset saavat sen lahjana.

Minulle se on työn takana nauttia edes yhdestä hetkestä...

Musiikilla hiljennän sisäiset demonini,laseilla peitän vieraiden katseet, takilla suojaan ulkoisen kehoni, älkää tulko lähelle, se rikkoo minua. Haluan oman rauhan,oman tilan,keskellä tätä ihmismassojen virtaa.

Ehkä olen kylmä,en vain selviä muuten iltaan. Et voi koskettaa,olen liian kaukana, et voi nähdä sisääni, olen koskematon, rikkoutumaton,edes hetken..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kohtalokas

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot