Täyttymys

Runoilija Leppäkerttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaan edellistä kesää ja samalla odotan jo tulevaa. Aurinkoa, lempeää tuulta ja niitä lentäviä miljoonia pikkuöttiäisiä.
 

Täynnä maha,
tummansuklaan täyteläinen maku viipyy.

Lasin takana lumipyry,
pirskahteleva pakkanen.

Viltin alla,
sohvan jalkopäässä kolo.

Olen vapaana sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih... Valloittava.

Tykästyin.

Suloista
ihana runo jossa lämmin tunnelma

Suloinen, hyvä runo

Voi että mikä rakkauden täyttymys <3

 

Käyttäjän kaikki runot