Pimeän jälkeen

Runoilija Leppäkerttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaan edellistä kesää ja samalla odotan jo tulevaa. Aurinkoa, lempeää tuulta ja niitä lentäviä miljoonia pikkuöttiäisiä.
 

Tänään järvenjäällä
aurinko paistaa,
tammikuun pakkanen
tuntuu reisissä.

Aivan kuin aurinko
lämmittäisi jo,
kuiskaa ainakin
kevät on tulossa.

Vielä lisää suuta hymyttää
ajatus
aamun suukosta,
tulevaisuus
kutkuttaa vatsaa.

Selite: 
:) + (: = <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot