Sairaanhoitaja

Runoilija Leppäkerttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaan edellistä kesää ja samalla odotan jo tulevaa. Aurinkoa, lempeää tuulta ja niitä lentäviä miljoonia pikkuöttiäisiä.
 

Ei muistihäiriöinen vanhus
ymmärrä
miksi minulla on kiire.

Eikä nimetön pomo tiedä,
että kesken katkarapusalaatin
kävin imemässä limaa ihmisen nielusta,
ettei hän tukehtuisi.

Tänään myös annoin lääkkeet
kolmellekymmenelle,
pesin viisi takamusta,
juoksutin tarjottimia,
tippoja,
ulosteen tuhrimia lakanoita,
vastasin puhelimeen kymmenen kertaa,
mittasin verenpaineen neljältä,
verensokerin,
pistin insuliinia,
tyhjensin ohutsuoliavannepussia,
hymyilin omaisille,
kirjasin ja raportoin,
muistinko kaiken.

Useaan käteen myös tartuin,
johdatin syömään ja vessaan,
pukemaan,
lohdutin,
hauskuutin,
kerroin ohimennen tarinan.

Illan olen väsynyt.
Aamulla aloitan alusta.

Palkkapäivää odotan jo,
saan saman verran
kuin bussikuski.

Selite: 
Pieniä motivaatio-ongelmia.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot