all is written XXXVIII

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

kumma tunne
suun sylkiessä sanoja
myrskyn lailla
ehtyy kivettynyt sielu
sillä sinä olet
minun päiväni
minun yöni
myrkkyannos koskemattomaan sydämeeni

vuosi vuoden jälkeen yhä
opettelet tuntemaan minut
sillä kuva ei puhu
tuhansin sanoin
eksyisit vain pakopaikkaan lasiseen
etten rikkoisi enempää
en tunne köyhänä leikkiin ryhdy

kumma tunne
sinä olet
lähellä
kaukana
onko kohtaamispaikkamme sama?

Selite: 
olit ennen niin lähellä ja nyt niin paljon lähempänä<3
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa ja vahvaa, tunteen kasvamista rakkaudeksi, taitavia sanoja ja sinä maalaat todellakin tunnelmat niin kuin ne on

 

Käyttäjän kaikki runot