>Joka kerta kun vihaan,vihaan sinua

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

luulet olevasi enemmän
olet vähemmän
et minulle
tuskin mitään ikinä ollutkaan

sanoja
ehkä numeroita
viivakoodeja
kaikki yhtä säälittäviä

ethän pelkää
ethän hengitä
olet aivan hiljaa

otin askeleen
lähdin
kuiskasin:
-hyvästi

Selite: 
Kaveri sanoi minulle kerran,"en ymmärrä mistä puhut runoissasi". Runo kertoo ihmisestä joka ei ole mitään.Häntä ei tarvita enää,aivan kuin tarja turusta ei enää nightwishissä! Hän on säälittävä,huonoin ihminen ikinä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viha näkyy, mutta myös katkeruus puskee läpi. Toi "viivakoodeja" ei kyllä jotenkin sovi tähän, mitähän sinulla oli mielessä niitä ajatellessasi?

Kiivas rytmi tekee tästä runosta juuri sen, mitä otsikko lupaileekin - vihaisen. Tämän tunteen olet tuonut todella hyvin esille tekstissäsi. Toisaalta säkeistöt käyvät välillä vähän hajanaisiksi, enkä saa niistä aina kiinni. Lopetus on myös vähän turhan ennalta arvattava.
Kolmas säkeistö kolahti eniten.Tätä runoa pitää pohtia pidemmän aikaa, mikä ei ole suinkaan huono asia.

 

Käyttäjän kaikki runot