Nimetön

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

Vaikka mitään en tehnyt
haavoitin syvään
sanaakaan sinulle sanomatta

Hiljaisuudessa kuulen vain
poistuvat askeleet
enkä voi estää
mykkää lintua laulamasta
siipirikkoa lentämästä
ja nyt tunnen-näin on hyvä

Kun aurinko illalla laski
tunsin helpotuksen
sillä en ollut valmis
näihin sanoihin

Rakastan sinua

Selite: 
kuinka vaikeita sanoja sanotaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Parempi sanoa heti, jos ei ole valmis, kun antaa toisen odottaa turhaan.
Mukavaa syntymäpäivää.

tätä runoa tavasin ja
siinä on syvää ajatuksen
paatosta. uskaltaa sanoa
siitäkin huolimatta että
teotkin ovat sanoja kaikki
eleet ja syyn ja seuraukseun
ihana karvas autius. koen tässä
runossa hyvin paljon...kiitos ja
hyvää kaikkea

 

Käyttäjän kaikki runot